Incepe simularea!

Mai jos poti completa un formular unde va trebui sa iti introduci adresa de email cu care te-ai inscris. Dupa ce faci acest lucru, vei fi redirectionat direct in pagina de examen si cronometrul va incepe! Te rugam sa nu incepi simularea inainte de a fi sigur ca ai la dispozitie 3 ore pentru a o rezolva. In platforma unde vei fi redirectionat vei vedea subiectul si vei completa un chestionar similar cu unul google forms. Veti avea si un timer unde veti vedea exact cat timp mai aveti.

Cele mai importante aspecte:
✓ Nu dati refresh intentionat pentru ca desi cronometrul nu se va reseta, veti pierde raspunsurile pe care le-ati pus deja in caseta si va trebui sa recompletati chestionarul cu raspunsuri.
✓ Puteti incepe oricand va doriti si din acel moment aveti 3 ore la dispozitie.
✓ Dupa ce terminati subiectul, teoretic veti fi redirectionati catre o pagina de feedback unde veti vedea nota, ce ati gresit si rezolvarea subiectului, dar asta nu va fi disponibila din prima (cei care rezolvati sambata dimineata s-ar putea sa nu fie inca gata tot, dar puteti reveni si va logati tot cu adresa de email si aveti acces la feedback dupa ora 17.00 sambata). Cei care rezolvati subiectul dupa, veti fi redirectionati automat unde trebuie.
✓ Puteti reveni la platforma si sa va conectati cu email-ul prin formularul de mai jos ori de cate ori vreti si nota va fi memorata impreuna cu toate aspectele care tin de feedback.
✓ ATENTIE!!! Nu veti avea posibilitatea sa rezolvati subiectul de mai multe ori.
✓ Daca la final, dupa ce vizualizati videoclipul cu rezolvarile, mai exista ne-claritati, va stau la dispozitie cu maxim interes.
✓ Pentru intrebari in timpul simularii, scrieti-mi oricand pe whatsapp la 0744 218 696.

Pentru alte intrebari, nu ezitati sa ma contactati oricand via whatsapp: 0744 218 696 (Paul-Ioan Somesan).

DACA NU TE-AI INSCRIS DEJA si iti doresti si tu sa participi la simulare, te poti inscrie aici.

Start Examen!